Inkoop Goud te Antwerpen

Hebt u gouden juwelen die u wilt verkopen? Wilt u uw gouden juwelen verkopen aan een expert waarbij u verzekerd bent van de hoogst mogelijke prijs en er zo spoedig mogelijk contant geld voor ontvangen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Onze hoofdspecialisatie is inkoop van goud en diamanten. Onze prijzen schommelen dagelijks naargelang de koersprijs van het goud. We kopen goud in alle vormen en karaten, inclusief 14 karaat, 18 karaat, 20 karaat, 22 karaat, 24 karaat en goud in poedervorm. Bovendien kopen we ook gebroken goud, of goud van lage puurheid. We kopen ook goudstaven en gouden munten aan, nieuw en antiek.

Gouden Juwelen Verkopen Voor de Beste Prijs

We garanderen de beste uitbetaling voor uw goud en elk ander edelmetaal. Veel zaken doen dit, maar zij hebben geen eigen smelterij. Het is bekend dat in ons economische systeem elke stap dat een product aflegt, uiteindelijk meer zal kosten. Oude en gebroken juwelen worden gesmolten en geraffineerd, totdat het weer voor 100% uit goud bestaat, alvorens het weer in de productiesector geraakt.

Waarom bij ons?

Omdat de meeste zaken die gespecialiseerd zijn in de inkoop van goud niet beschikken over een eigen smelterij, verkopen ze het daarna door aan grotere handelaren die hun goud wel zelf smelten. In ons geval verkoopt u het aan de smelterij zelf, die bij ons ter plaatse staat. Het gebeurt regelmatig dat zaken die zelf goud inkopen naar ons toe komen om dit goud aan ons door te verkopen. Wij zijn de laatste stap voordat het goud naar ateliers en fabrieken wordt gestuurd, waar gouden juwelen worden gemaakt. Dat is de reden dat u bij Simon Gold de beste prijs krijgt voor uw goud. Wij zijn experts met decennia lange ervaring in de inkoop van gouden juwelen. Wanneer u ervoor kiest om bij Simon Gold uw goud te verkopen, dan bespaart u die extra stap en behoudt u de winsten voor uzelf.

Gratis Inschattingen te Antwerpen

De meeste zaken vragen een van tevoren bepaald bedrag voor hun inschatting, wanneer u hen niets verkoopt. Dit is bij ons niet het geval. Wij helpen u graag gratis bij uw taxatie. Wij hebben meer dan twintig jaar ervaring in de inschatting en inkoop van goud en gebroken goud, gouden juwelen en alle andere vormen van goud. Wij weten dat goud verkopen geen eenvoudige kwestie is. U bent bij ons verzekerd van expertise op het hoogste niveau als het uw gouden juwelen betreft. Zitten er ook diamanten verwerkt in uw gouden juwelen? We zijn gecertificeerd door de GIA en kunnen deze dan ook perfect voor u inschatten!

Onze Spectrometer

We hebben geïnvesteerd in een hoogtechnologisch toestel dat alle metalen in exacte percentages digitaal weergeeft. Deze methode garandeert de hoogste nauwkeurigheid als het gaat over uw edelmetalen. Het is voor ons van cruciaal belang om zo accuraat mogelijk te werk te gaan. We beseffen dat goud en edelmetalen verkopen niet zomaar iets simpels is en dat het daarom zo nauwkeurig mogelijk dient te gebeuren. Bovendien willen we ervan verzekerd zijn dat onze klanten de best mogelijke prijs krijgen voor hun goud. Dat is de reden dat wij hebben besloten om te investeren in onze Spectrometer. Het gebruik van onze Spectrometer voor het inschatten van uw edelmetalen is bij ons geheel gratis!

Contante Uitbetaling

Indien gewenst, betalen wij u direct ter plaatse contant uit voor de inkoop van uw goud. Dit gebeurt uiteraard binnen de wettelijke toegestaande limiet van 3000 euro per persoon. Indien u een grotere hoeveelheid wilt verkopen, betalen we u ter plaatse in ons kantoor uit via een bankoverschrijving, terwijl u meekijkt op het scherm. Het is ook mogelijk om de wettelijke limiet contant uit te betalen en de rest middels een bankoverschrijving. Deze bankoverschrijving gebeurt terwijl u meekijkt en u ontvangt meteen een fysiek bewijs van de transactie.
Simon Gold Antwerpen - Inkoop en verkoop van Goud en Diamanten

Adres

  • Mechelsesteenweg 108
  • 2018 Antwerpen
  • Antwerpen - België

Contact

Openingstijden

Vandaag
10:00 - 17:00
Vandaag
10:00 - 17:00
Vandaag
10:00 - 17:00
Vandaag
10:00 - 20:00
Vandaag
10:00 - 13:00
Vandaag
Gesloten
Vandaag
10:00 - 13:00
Voor alle overige openingstijden
klikt u hier.
Alle rechten voorbehouden © , Simon Gold.
Website beheer en onderhoud door LinQxx.
Website beheer en onderhoud - LinQxx