Diamanten Verkopen in Antwerpen

Indien u uw diamanten wilt verkopen, dan garanderen wij hiervoor de hoogst mogelijke uitbetaling. Mocht u interesse hebben om uw diamant te laten inschatten, dan zullen we dat gratis voor u verzorgen. U bent niet verplicht om iets te verkopen. We zijn ook beschikbaar om mensen te helpen meer te leren over hun diamant, alvorens ze beslissen of zij hun diamanten willen doorverkopen.

Gecertificeerd Diamantendeskundige

Wij kunnen op elk moment beschikken over een diamantendeskundige die een opleiding heeft genoten en is gecertificeerd bij de GIA. De GIA is internationaal erkend als de wereldleider gespecialiseerd in het beoordelen van diamanten hun kwaliteit. Onze diamantendeskundige heeft reeds lang geleden zijn diploma behaald bij de GIA. Met meer dan twee decennia ervaring in de beoordeling van diamanten, garanderen wij een perfecte inschatting van uw losse diamant en gezette diamanten. Kiest u ervoor om bij Simon Gold uw diamanten te verkopen, dan kunt u ervan verzekerd zijn dat dat gebeurt met de hoogst mogelijke nauwkeurigheid.

STEL ONS VRAGEN OVER DE 4 C’s. WAAROM BIJ ONS?

Wij helpen u graag helemaal gratis om meer kennis te vergaren over uw diamant. Of het nu gaat om welk karaat juist is en hoe dit vertaald wordt in grootte, welke kleuren er zijn en hoe dat de waarde bepaalt, of dat u meer wilt leren over het binnenste van uw diamant, u bent altijd vrij om het aan ons te vragen. Wij zullen u met alle plezier alle uitleg verschaffen die nodig is.
Simon Gold Antwerpen - Inkoop en verkoop van Goud en Diamanten

Adres

  • Mechelsesteenweg 108
  • 2018 Antwerpen
  • Antwerpen - België

Contact

Openingstijden

Vandaag
10:00 - 17:00
Vandaag
10:00 - 17:00
Vandaag
10:00 - 17:00
Vandaag
10:00 - 20:00
Vandaag
10:00 - 13:00
Vandaag
Gesloten
Vandaag
10:00 - 13:00
Voor alle overige openingstijden
klikt u hier.
Alle rechten voorbehouden © , Simon Gold.
Website beheer en onderhoud door LinQxx.
Website beheer en onderhoud - LinQxx